Спорт
У годинама када на светској сцени почиње доминација игре под обручима коју демонстрирају момци из Југославије, плањанска “игралишта” прекрива гареж.
Више информација >>
КАД ШАМПИОНИ СЛАВЕ
Постављено: 28.08.2015.
Следећи неке своје визије, тежећи испуњењу личних и борећи се за амбиције читавог тима - актуелни састав КК Плана, предвођен тренером Зораном Миловановићем и целокупном управом - са коначним скором 24:2 - ставио је тачку на такмичење у Првој регионалној лиги - Запад, намећући, и према намерама и према бројности оних који се боре за своје прве резултате - нове стандарде читавој средини.
Више информација >>
ДЕРНЕК ПО МЕРИ ПЛАЊАНА
Постављено: 28.08.2015.
Пред преко две хиљаде Прибојаца, који су, предвођени неуморним навијањем својих \"Камионџија\" направили паклену атмосферу у свом спортском цетру, кошаркаши Плане, упркос скандалозном суђењу Крушевљана Марковића и Ђурића и бројним манипулацијама са семафором - забележили су победу која им је, три кола пре краја првенства омогућила да престигну јединог ривала за пласман у Другу лигу.
Више информација >>
Седамнаести по реду Новогодишњи турнир у малом фудбалу у организацији ТСЦ Велика Плана, под покровитељством локалне самоуправе - привукао је бројне екипе и испунио трибине спортске хале.
Више информација >>
На грб Фудбалског клуба Плана додата је круна чиме је озваничено да је овај спортски колектив, основан 2003. године, од сада под патронатом престолонаследника Александра II Карађорђевића.
Више информација >>
елекција 2000/01. ЖРК Плана освојила је прво место на турниру који је у Трнави окупио десет састава из централне и западне Србије.
Више информација >>